Tanulj Java-t!

Bevezetés

Elsőnek is köszöntök mindenkit, aki szeretne egy kicsit megismerkedni a Java-val, mert jó helyen jár! Itt reményeim szerint néhány leckén keresztül bemutatom, hogyan is készítsünk Java programot.

Ezek a leckék Belovai Tibor agyszüleményei, nem garantált, hogy hibamentes, de ettől függetlenül minden jogot fenntart magának a szerző velük kapcsolatban. A leckéket máshol megjelentetni, csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges, csak az eredeti szövegtartalom és struktúra felosztás mellett. Mivel a leckék később még bővülhetnek ezért érdemes néha megnézni a szerző
honlapját: www.belovai.ini.hu vagy www.belovai.try.hu
Vagy csak úgy is, növelni a látogatottságot :-)

Ezen kívül lehetőség van a leckék HTML formátumban történő letöltésére is. Ezek egy ZIP fájlba vannak becsomagolva, a szerző erre is fenntart minden jogot, de ezen ZIP fájl, változtatás nélkül már bárhová feltölthető, sőt terjesztése kötelező!
A ZIP fájlba a leckék úgy vannak becsomagolva, hogy tartalmát a FreeJava\language könyvtárba kicsomagolva és a Free Java programot elindítva a leckék elérhetőek lesznek a programból, mint "Segítség" (F1). A régi Segítség állomány továbbra is elérhető marad, mint "Hungarian Segítség" Shift-F1.

A ZIP fájl letölthető innét: Leckek.zip

Válasszon Leckét:

1. Lecke - Telepítés, alapozás
2. Lecke - Vezérlési elemek

RIP http://www.programming.hu